Meriteollisuus

Meriteollisuus

Kulmakivemme on korkealaatuinen suunnittelupalvelu. Olemme suunnitelleet useita haastavia suunnitteluhankkeita liittyen laivan runko-, sisustus- ja kansivarusteluun. Laajimmat projektimme ovat sisältäneet suunnittelutyön aina konseptivaiheesta asennukseen asti.

Ymmärrämme laivasuunnittelun haasteet. Pitkäaikainen kokemuksemme monimutkaisten mekaanisten kokonaisuuksien suunnittelussa ja analysoinnissa tekee meistä arvokkaan tuen asiakkaillemme. Asiakkaitamme ovat telakat, laivanomistajat, laitevalmistat ja muut meriteollisuuden alihankintayritykset.

Mallinnuspohjaisella suunnittelulla varmistamme kokonaisuuksien yhteensopivuuden ja toimivuuden asiakkaidemme projekteissa. Voimme auttaa asiakasta esimerkiksi laivaan liitettävien kokonaisuuksien kehittämisessä ja integroinnissa.

Parametrisen suunnittelun avulla olemme vuosien mittaan oppineet hallitsemaan suuriakin kokonaisuuksia pienemmillä resursseilla. Laadukkaan ja tuotantoystävällisen suunnitteluinformaatiomme kautta voidaan saavuttaa säästöjä kokonaiskustannuksissa.

Referenssit