SUUNNITTELUOSAAMISTA YLI 10 VUODEN KOKEMUKSELLA

 

Alvars Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen insinööri- ja suunnittelutoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä tuotekehityspalveluja ja projektisuunnittelua. Keskeisintä osaamisalaamme ovat vaativien lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelu sekä erilaiset meritekniset ratkaisut. Asiakaskuntaamme kuuluu esimerkiksi telakoita, kone- ja laitevalmistajia, laivavarustamoita ja meriteollisuuden kokonaistoimittajia.

Juuremme ovat meriteollisuudessa, mutta olemme vuosien varrella tehneet projekteja myös muille teollisuuden aloille, kuten koneenrakennukseen ja prosessiteollisuuteen. Laaja asiantuntemuksemme soveltuu monen eri toimialan tarpeisiin.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita suunnittelupalveluja käyttäen uusimpia suunnittelutyökaluja ja -ohjelmistoja. Työskentely tapahtuu 3D-ympäristössä ja mallinnuspohjainen suunnittelu mahdollistaa määrällisesti suuren ja korkealaatuisen tiedon hallinnan. Tämä lisää suunnittelun joustavuutta ja tehokkuutta.

Yrityksemme on vakavarainen ja henkilökuntamme motivoitunutta ratkaisemaan ongelmia yhteistyössä asiakkaan kanssa. Hallitsemme kehitysprojektin eri osa-alueet aina ideasta asennukseen asti, joten vastuualueemme projektissa voi kattaa esimerkiksi konseptoinnin, lujuusanalyysit, mekaniikkasuunnittelun sekä kuljetus- ja asennussuunnitelmat. Voimme ottaa vastuullemme yksittäisiä osa-alueita tai koordinoida suuria kokonaisuuksia tarpeenne mukaan.