Yritys

Alvars Oy

Alvars Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen insinööritoimisto. Vahvimmat osaamisalueemme ovat innovatiivinen tuotekehityssuunnittelu, projektisuunnittelu ja suunnitteluprosessien tehostaminen. Vahvuutemme on hallita kehitysprojektit aina ideasta tuotantoon. Tarjoamme tehokkaita suunnittelupalveluja ja -ratkaisuja asiakkaamme tuotannon tarpeisiin.

Useat asiakkaamme käyttävät palvelujamme parantaakseen omaa tehokkuuttaan tai ohjaamaan suunnittelutiedoilla muita strategisia liiketoiminnan prosesseja.

Taustamme

Juuremme ovat meriteollisuudessa. Olemme aktiivisesti laajentaneet osaamistamme vuodesta 2010 lähtien myös muille teollisuuden aloille, kuten koneenrakennukseen-, sähkö- ja prosessiteollisuuteen, sekä teräsrakenteiden suunnitteluun. Tiedon, kokemuksen ja uusimpien suunnittelutyökalujen yhdistäminen tietojen käsittelyyn ovat auttaneet tässä kehityksessä. Nykyään palvelumme soveltuvat monille teollisuuden aloille.

Alvars Oy on alusta asti tarjonnut laadukkaita mallintamispohjaisia ja parametrisia suunnittelupalveluja teollisuuden tarpeisiin. Käyttämällä uusimpia suunnittelutyökaluja ja -ohjelmistoja voimme tarjota suunnittelupalveluja puhtaasti 3D-ympäristössä. Mallinnuspohjainen suunnittelu mahdollistaa määrällisesti suuremman ja korkealaatuisemman tiedon hallinnan lisäten näin suunnittelun joustavuutta ja tehokkuutta. Lukuisien hankkeiden myötä olemme saavuttaneet vaikuttavan asiantuntemuksen 3D- ja konfigurointityökalujen saralla.